Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Katsoitko videon? Hienoa! Näin etuohjelma toimii:

Lähdetään siitä olettamuksesta, että näet toiminnassamme arvoa itsellesi ja haluat kuulla tuotteista, varata ajan kehonkoostumus- ja makroravintokartoitukseen tai vaikkapa osallistua johonkin tulevista tilaisuuksista. Aloita täyttämällä rekisteröitymislomake:

Saat lomakkeen täytettyäsi yksilöllisen linkin, jota voit halutessasi jakaa esimerkiksi mailitse, Facebookissa, Whatsappissa jne.

Kun kaverisi tulevat sivustolle linkin kautta, järjestelmä tunnistaa Sinut suosittelijaksi ja heidän rekisteröidyttyä lisää uudet jäsenet kauttasi tulleiden kokonaismäärään.

Pääset tarkistamaan suosituksesi kautta rekisteröityneiden henkilöiden lukumäärän palaamalla tälle sivulle. Saat myös tiedon sähköpostiisi aina sen päivän päätteeksi, jona olet saavuttanut seuraavan palkintotason.

Mitä useammalle palveluitamme suosittelet, sitä enemmän etuja Sinä ja suosittelemasi henkilöt saatte! Alla palkintoportaikko, josta näet, mitä etuja saat milläkin rekisteröityjämäärällä. Säilytät jokaisen palkinnon. Käydäänpä aluksi läpi, mitä on tarjolla:

 

  • Kerta-alennukset: Voit käyttää näitä prosenttialennuksia tuotteidemme / palveluidemme hankkimiseen joko yksittäisinä 10% alennuksina tai kerryttämällä niitä jopa 40% asti.
  • Krediitti: Ostosrahaa, jota voit käyttää esimerkiksi kehonkoostumusmittauksen tai tuotehankintojen rahoittamiseen. Hyvitetään hankinnoista, ei vaihdettavissa käteiseen.
  • TuotepalkinnotProteiinipatukat, CR7 Drive (Men's Fitness 2018 Award, 1. sija urheilujuomien kategoriassa), Formula 1 terveellinen ateria, 3-6 päivän tutustumispakkaus, Liftoff-energiaporetabletit
  • Arvat: Kun tuot ensimmäisen suosituksen, olet automaattisesti mukana kaikissa arvonnoissamme yhdellä arvalla. Jokainen lisäarpa kasvattaa voittomahdollisuuksiasi. Jos olet tuonut esimerkiksi 50 rekisteröitynyttä, osallistut kuhunkin arvontaan 4:llä arvalla.
  • Ilmaiset uusintamittaukset vuodeksi: Jep, luit oikein! Ensimmäinen kehonkoostumusmittaus on maksullinen (toki sen voit maksaa vaikka krediitillä), mutta sen jälkeen voit käydä mittauksissa seuraavat 365 päivää ilmaiseksi. Se, käytkö kerran, 10 vai 20 kertaa, on täysin päätettävissäsi!
  • Vuosialennukset: 10%-20% alennus, joka on voimassa 365 päivää eteenpäin ja annetaan kaikista hinnoista. Huomaathan, että jos käytössäsi on kerta-alennuksia, ne lasketaan hinnasta vuosialennuksen jälkeen.
  • Kunnioitusta herättävä titteli: No onhan se nyt hienoa, kun Sinut tunnetaan järjestelmissämme vaikkapa nimellä "Superpromoottori" :))

Bonus rohkeimmille! Moikkaa Messenger-bottiamme oikeassa alakulmassa, niin saat vielä jotain ekstraa...

 

Taso  1

VIP

1    suositus    

Mukana arvonnoissa      

Taso 2

Puolestapuhuja 3 suositusta   10% alennus   CR7 Drive-annospussi

Taso  3

Mainostaja 5 suositusta   10% alennus 5 e krediitti Proteiinipatukka
Taso 4

Äänitorvi

8 suositusta  

+ 1 lisäarpa     Formula 1-annospussi
Taso  5

Superpromoottori

10 suositusta

      Liftoff-energiaporetabletti
Taso 6

Mielipidevaikuttaja

15 suositusta

1 v ilmaiset uusintamittaukset    5 e krediitti  
Taso  7

#suurlähettiläs

20 suositusta

+ 1 lisäarpa 10% alennus   CR7 Drive, 10 annospussin laatikko   (arvo 13 e)
Taso 8

#kaikkiaikasomessa

30 suositusta

10% vuosialennus   5 e krediitti  3-6 pv tutustumispakkaus +  valmennus (arvo 15 e)
Taso 9

#sunpitäisollameillätöissä  

50 suositusta

+ 1 lisäarpa 10% alennus  5 e krediitti

 Proteiinipatukat, 14 kpl laatikko         (arvo 19,35 e)

Taso 10

#pahuusjokaeinuku

100 suositusta

10% vuosialennus   5 e krediitti Liftoff-energiaporetabletit, 10 kpl laatikko (arvo 30,25 e)

 

Esimerkki:  Tuot tänään 3 rekisteröitynyttä ja varmistat paikkasi arvonnoissa, saat 10% kerta-alennuksen ja CR7 Drive-tuotenäytteen. Huomenna tuot 2 lisää, mistä hyvästä tulee  5 euroa krediittiä, jolla maksat vaikkapa puolet kehonkoostumusmittauksesta. Lisäksi saat maistiaisen herkullisista proteiinipatukoistamme ja olet myös kasvattanut kerta-alennustasi 20 prosenttiin!